onsdag 4 maj 2011

Kursen i går

Gud vad roligt vi hade på kursen i går! Trillian var superduktig och mer sansad än vid första kurstillfället. Gick i genom linförighet, inkallning, tandvisning och platsliggning. På ingen av dessa ville Trillian visa vad vi har problem med, utan skötte sig närmast klockrent :D Tandvisningen har vi inga problem med. Har trott studsmajan ska ha svårt med att det kommer någon fram och hälsar, men det har hon aldrig haft.
Bra att ha nån som står och säger vad jag gör också, gör så mycket med kroppen som jag inte är medveten om. Men nu har vi börjat få bort hjälper vid fria följet. Har haft lite grejer för mig som jag inte tänkt på, men som avgjort om Trillian gör rätt saker.

Instruktörerna är riktigt bra och alla som går kursen verkar jättetrevliga, och hundarna är så fina och duktiga. Kul med blandade raser, två golden, två labbar, en border collie, en borderterrier, en eurasier, en aussie och så Trillian är med.

Nu har vi prommat en stund och jag har sån huvudvärk så ska vila en stund.

Ha det bra i dag!

2 kommentarer:

  1. Att alla viktklubbsmedlemmar: Det blev så snurrigt och jag tappade bort mig när jag skulle uppdatera veckans mål osv. Jag känner inte riktigt att jag har koll på er alla. Det nya är i varje fall att våra mål ska sträcka sig från fredag till fredag. Detta innebär att det sätts nya mål i morgon samt att det delas ut guldstjärnor om inte visuellt så skriftligt i varje fall genom era kommentarer. Jag kan inte lova att jag hinner sätta ihop stjärnorna imorgon men kommer att göra det senast måndag.

    Även om jag inte uppdaterat just ditt mål för nuvarande veckan kan du väl vara hygglo och ge en kommentar om hur veckan har gått? Jag har uppnått mina mål som denna vecka var två bikram yoga pass och tre timmar dans. Imorgon är det fredagsvikt.

    Imorgon bitti postar jag ett inlägg med nästa veckas mål och i detta inlägget ber jag er skriva in era mål för nästa vecka. Vad tror ni om det?

    SvaraRadera
  2. Oj; ser att ni flyttat ner till Karlstad! Lycka till och hoppas vi ses iaf ngn gång; annars för vi hålla kontakt via bloggar...

    SvaraRadera