måndag 9 maj 2011

Gamla, nya kläder

Var ut på promenad med vovvarna och insåg att det är alldeles för varmt för långa jeans och långärmade tröjor nu. Jag har inga sommarkläder! Gnällde lite åt mamma och helt plötsligt hade jag en slant på mitt konto att köpa nån nytt för. Herregud vad jag inte förtjänar en så snäll mor. Men jag ska använda de väl och köpa nå kortare vardagsbyxor och kanske nån kortärmad tröja, eller en tunika kanske som man kan ha med leggings.

Insåg också att jag har en massa klänningar i garderoben som jag aldrig använder. Köper nya klänningar hela tiden, har dom en gång på fest och sen blir de hängandes. Men vissa är faktiskt perfekt att ha till vardags, är bara så dålig på att ha klänning och kjol till vardags. Tänkte ändra på det nu och började med att ta på mig en Kappahl-klänning från förra året som jag hade på Ivans dop, sen inget mer. Visserligen långärmad, men ändå sval och skön. Får vänja mig vid att ha klänning helt enkelt. Och såklart att använda "gamla" kläder. Går ju inte att köpa nytt varje gång det vankas fest heller. Och nu är det definitivt köpstopp på klänningar. Har ju en för varje tillfälle redan.


4 kommentarer:

 1. Snygg! Att ha klänning och kjol är helt klart en vanesak. Jag vänjer mig oxå.... ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har också tänkt försöka "klä" mig. Inte bara gå med gympabrallor och tröja hela tiden.

  Den där klänningen är verkligen supersnygg! =D

  SvaraRadera
 3. OMG!! Var har du köpt den där klänningen?! :D

  SvaraRadera
 4. Men du den där klänningen var ju super fin och du blev riktigt fin :):) Den kan du ju absolut ha till vardags också ju..

  hahahah Nu när jag läste din blogg så fick jag den där norrländska dialekten i huvet som jag fick på festen :) hahahha
  Hoppas det är bra med dig!
  Kramar Rebecka

  SvaraRadera