måndag 9 maj 2011

Dagens känsla

Blä.

Så känner jag mig just nu. Känns som att jag är dålig på allt jag gör, träna hund, träna mig själv, gå ned i vikt, hålla ordning. Inget funkar som jag vill. Jag har ingen att vara med på dagarna. Glor skräp-TV halva dagen, går ut med djuren, glor dator, lagar mat. Less just nu.

Vet ju att jag inte är dålig på allt men just i dag känns det så. Vill hem till Kiruna och jobba så jag kan plugga till hösten. Och hundträningen går ju egentligen bra, är mer aktiv än någonsin med hundarna och vi får jättebra tips på kurser och annat. Så jag ska inte klaga. Hundarna är nöjda och jag och Trillian blir faktiskt duktigare och duktigare tillsammans. Men jag är ju sån där som vill ha det där LPt nu. Och vill att vi ska klara hela tvåan. Nu. Och vill gå ner tio kg. Nu. Och så vidare. Måste öva upp mitt tålamod rejält.

Nu behöver jag socialisera mig. Men ska nog fara och träffa en kompis lite senare. Känns behövligt. Och nu har jag gnällt av mig lite här. Ni får tåla att det kommer lite osammanhängande gnäll här i bland.

Tack och hej!

1 kommentar:

 1. Du är finast i världen. Och du är superduktig!

  Man får lite bläkänslor ibland.
  Imorgon kommer du säkert vara på topp igen. Eller kanske till och med ikväll.

  Iförrgår var jag lite depp för att vågen visade plus och idag känns det som att man kan klara lite vad som helst och dessutom så visade vågen minus igen. Konstigt men tydligen pendlar jag från dag till dag. Funderar på att sluta väga mig helt och hållet....bättre att känna sig bra och duktig när man rör på sig. det viktiga är nog egentligen inte hur mycket man väger utan det viktiga borde vara att man känner sig frisk och har en bra kondition så ska fokusera på det nu istället för vikten..
  försöka ialf. Man är lite vågberoende...=(

  SvaraRadera