Hundarna

SEUCH Domestic Dark Dareful Dame
e. SEUCH Dajmens Easy Player u. C.I.B Norduch Se vch Vbm-05 Lp1 Lp2 Lp3 Domestic Dark Dare to Dream


Trillian är vår första storpudel, en tik från kennel Domestic som är född i februari 2008. Hon tog oss med storm och är verkligen en riktig prinsessa med en räv bakom varje öra. Under 2010 hade hon en lyckad karriär i utställningsringen, och blev, med hjälp av uppfödaren Helena, svensk utställningschampion i Svenstavik den 7/8. Hon hann även med att placera sig i bästa tik på många utställningar, ett BIR och en BIM- placering.
   När vi flyttade till Karlstad så fick hon bli den äkta sportpudel som hon är och klipptes ned. Vi har hunnit med ett första pris i lydnadsettan och kommer att fortsätta träna och tävla i lydnad och bruks under 2011.


Zebatha's Yellow Cocktail
e. Rusch Mix Pion u. Zebatha's No Angel No Mercy

Tintin är min första egna hund, som jag köpte som 17- åring från Zebatha's kennel i Ångermanland. Hon är född i januari 2005 och är allas vår mys och gostjej. Hon har integritet och egen vilja, och är nog ganska bortskämda, speciellt av husse. Hon har tävlat sparsamt i lydnad och vart på nån utställning, men nu tränar hon mest för aktivering och för att ha kul med matte. Hennes favoritsysselsättning är att ligga i husses knäveck, tigga mat och charma gäster så hon får sitta i deras knän.

Hela pudelgänget med Tintin, Ture, Jack och Trillian. Ture och Jack bor hos mina föräldrar.