söndag 20 mars 2011

Shopping med finbesök

I dag har dagen spenderats på IKEA och ute på Bergvik i affärer. Svärmor och svärfar är ju här på besök och det är så mysigt att få umgås lite med dem. Tyvärr åker de redan i morgon, men man får göra det mesta av tiden de är här. I går åt vi finmiddag på deras hotell. Supergod mat - oxfilé med massa gott. Men servicen var skitdålig. Inte en enda gång gick det förbi nån personal, och ingen frågade om vi behövde påfyllning. Svärfar hämtade en till öl en gång, men sen gav vi upp och for därifrån. De ville väl inte sälja mer dryck eller nåt åt oss... Nu låter jag väl snobbig, och det är jag verkligen inte, men på "finare" restauranger vill man ju ha lite service åtminstone.

Som sagt så blev det lite shopping i dag, inte för att vi skulle handla nåt, men det blev ändå lite handdukar, tvål, duschdraperi (eftersom det första vi hade tydligen inte gick att tvätta i maskin, upptäckte vi efter att ha gjort just det) och på Bergvik hittade jag lite roliga påskkort och andra vykort med roliga djur. Fanns till och med en pudel, då kunde jag ju inte låta bli. Brukar köpa ett lager från Gallerix då och då, och skickar till syskonbarnen och andra där hemma.

I morgon blir det mer shopping, fast på stan. Ska visa heminredningsbutiker åt svärmor, och Mattias och svärfar ska gå på bilaffär :)

Hihi!  Crazy-eyes-kort och påskkort

Fick en gullig liten skylt i present av svärmor, ska hänga på dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar