onsdag 23 mars 2011

Love skatteåterbäring

En bild som inte har något alls med inlägget att göra.


Inte kan jag vänta på nån jäkla pappersdeklaration. Vi lever ju på 2010-talet. Egentligen borde det gå att kryssa i nånstans att man inte vill ha den i brevlådan. Miljövänligt om inte annat. Eller går det att göra så?

Deklarerade i alla fall. Blev några tusenlappar som jag får åter till mitt magra bankkonto. Blir bra, då kanske jag kan investera i en ny cykel i sommar. Har kollat på billiga på Biltema. Är inte så noga, bara den går att trampa och styra med. Trillian och jag vill ju börja ta våra cykelturer igen. Min gamla gamla nedärvda cykel är ju kvar i Kiruna, och behöver en ny i vilket fall känns det som.

På tal om träning, i morgon ska jag verkligen försöka hinna ut och jogga på förmiddagen. Fast måste hinna till optikern så det kanske blir först på fredag. Men ut ska jag, och ta tag i det här med motion. Har suttit still alltför länge och slöat. Promenerar gör jag ju, men det är ju bra att få upp pulsen, plus att jag  i ett svagt ögonblick gått med på att springa tjejmilen i år....... Hinner nog bli lite i form om jag börjar nu. Voi voi...

Haft en bra dag i övrigt, soligt och varmt och mysigt på jobbet. Trivs super där jag vikarierar nu.

Nå nå nu börjar strax Grey's, det måste jag ju se, min vana trogen.

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. me löv tooo löv veeeerrry muuuch!

    borde få tillbaka en rejäl summa eftersom jag har stora lån och har tjänat lite. Men det kanske är först nästa år jag får tillbaka...ska också köpa en cykel har jag tänkt. Min mountainbike är för stor =) förstår inte vad jag tänkte när jag ville ha den. Men Rikard har ingen så han kan ta den =)

    pussar och kramar i massor!

    SvaraRadera
  2. Vad bra att du får tillbaks, pengar behövs ju alltid :O)

    SvaraRadera