onsdag 7 december 2011

Mer kommentarer tack!

Aldrig har ett inlägg blivit så läst som det om rakning ;)

Vad vill ni läsa om här egentligen? Händer ju inte supermycket kul i mitt liv, så kan agera åsiktsmaskin eller videoblogga eller nåt i stället, your wish is my command.

Sover på soffan efter en trevlig kväll hos en vän med vänner och glögg. 

Nä jag lurades bara! Kan ju inte blogga och sova samtidigt. Duuuh!

4 kommentarer:

 1. Saknar dig!

  Försöker kommentera ofta ;) men det är så bökigt att göra det med telefonen och sitter otroligt sällan framför datorn. Nu passar jag på när jag inte har något virkprojekt på gång och en liten som inte vaknat än. Så passar på att slänga in en kommentar.

  Tips för fler: Fick flera läsare när jag skrev om virkning i titeln så gäller väl att man skriver något bra i titeln, sen kanske de inte läser vad man skrivit men det är ju en början ialla fall.

  Samt gå in på Aftonbladet då och då, hittar du en intressant artikel så använd länken som finns på hemsidan så kan man få massor med extra läsare.

  SvaraRadera
 2. Något man också ska vara duktig på är etiketterna...jag brukar glömma bort det allt som oftast men det ska tydligen också vara bra. Sen ska man inte som jag bara lägga in när sonen gör något. Men det händer väl inte nog med intressanta saker när man bara går hemma hela dagarna ;)

  SvaraRadera
 3. Tycker förresten att du ofta skriver om intressanta saker som berör eller intresserar många så fortsätt bara som du gör, jag läser alltid din blogg =) !

  SvaraRadera
 4. När ni kommer upp så är ni välkomna på fika med el utan gnäll :-)

  SvaraRadera