måndag 22 augusti 2011

Uj uj

Nu blev det bloggpaus igen. Lite snabb update från gåvan. Mattias fick ledigt i veckan så vi tog chansen, panikpackade och började åka neråt på lördag morgon. Nu är vi på första stoppet som är hos syster med familj i Morgongåva, och ska vara här till onsdag iaf, sen blir det nog hemfärd till Karlstad. Rätt skönt att komma hem några dagar innan vi börjar på universitetet så man kan sätta i gång kyl och frys, handla mat, packa upp vår gigantiska mängd packning osv och ändå kanske hinna ta det lite lugnt innan måndag.

Skolan sen, börjar vara lite nervöst. Men jag tycker mest det ska bli superkul och är full av förväntan och pepp. Nollning i två veckor... Kul blir det men vi får ju turas om lite grann för hundarna kan man ju inte lämna vind för våg och gå ut och roa sig varje kväll ;)

I dag kanske det blir en tripp in till Uppsala och kika lite på IKEA och Mediamarkt och sånt kul. Kul att fara in och kolla men mindre kul att bli sugen på shopping för pengarna börjar ta slut. Försöker låta bli sparkontot för datorn ska ju betalas och så vill man ju ha lite undanstoppat inför vintern. Ekonomin blir andra bullar i höst, ska börja skriva budget och planera mat och sånt mer noggrannt. Vi är visserligen rätt bra på att hålla koll på pengarna men i bland skenar det i väg med onödiga grejer och mycket onödig, dyr mat och sånt på Coop och Ica...

Nå nu ska jag ta en dusch och umgås lite med Matheus. Som för övrigt stod för en analys av min person i morse:

"Moster Elisabeth är mer tokig än vad hon är fin"


Ja, han kanske har rätt ;) 

1 kommentar:

  1. Ja, barn har härliga kommentarer och det värsta är ju att de är helt ärliga :-) / I-Lill

    SvaraRadera