onsdag 3 augusti 2011

Agility!

I kväll var det träningstävling i agility på klubben, och vi blev några stycken som var där. Jag tävlade inte, vilket jag ångrar nu. Ture och jag har ju inte kört nåt sen förra sommaren, så ville inte börja med en bana och göra bort oss :P Men efteråt så tränade vi och han kom ju i håg det mesta! Kunde tom slalomen bättre än förra året, haha! Vår goa Ture:) Ett hinder fick han dock för sig att han inte ville hoppa helt plötsligt. De efter och före gick bra men inte det.

Trillian fick mest sitta i bilen, hon ska få träna i morgon. Är nog bra för henne att bara vara i bland också, hennes förväntningar är ju lite väl skyhöga när man åker ut till klubben... Men som sagt, i morgon kör vi ett pass igen och ska träna med henne också. Tänkte köra bägge i nästa träningstävling 24/8. Så kul med agility, ska nog anmäla oss till någon kurs i höst. Den damen har ju verkligen anlag när det gäller fart-  och entusiasmdelen åtminstone.

Nu har jag Ture med på jobbet föromväxling, vi är ju hundvakter på nätterna nu när mamma jobbar. Han tycker minst om att vara ensam så han fick följa medans tjejerna väntar på att Mattias ska komma hem från em- jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar