tisdag 29 november 2011

Kvällsträning med super- Tintin

I dag har jag mest gjort hemtenta hela dagen och slöat, och Tintin har inte heller fått göra så mycket. Men nu på kvällskvisten for vi alla tre ut med fickorna full med uppletandesaker och tränade lite. Tintin är ju inte den snabbaste hunden men hon tycker om att leta grejer, och in med dem kommer hon! Gillar inte det dyblöta höggräset men hon kämpar på ändå. 
Gjorde någon lättare övning till att börja med för att det var så längesen vi tränade men sen fick hon söka några saker på rad och gjorde ett finfint jobb. Efter sista grejen fick hon favoritbelöningen; en dentastix, som hon fick bära hela vägen hem. Bara det är psykisk stimulans kan jag tro! 

Är så träningssugen nu, typiskt när Trillian är borta. Får träna tricks och roliga grejer i skogen med Tintin, det är jättekul och hon tycker om det, men det är ju stor skillnad på arbetslusten på henne och Trillian :P 

Det här är den roligaste sysselsättningen Tintin vet, över allt som har med arbeta att göra ;) Men visst, får man goda belöningar kan man ju anstränga sig! (Gammal bild)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar