måndag 14 november 2011

Endomondo

Var ut och sprang idag igen, tänkte passa på när jag ska vara borta mest troligt hela resten av veckan. Så här blev resultatet på Endomondo:





Bra för att vara jag. Hade den inställd på fitness walking, men orkade springa det mesta, gick mkt bättre än i går. Nu är jag peppad på att fortsätta!:)

2 kommentarer:

  1. Jag försökte svara angående vad en trainee är när du frågade förut, men det gick inte att kommentera (fick något konstigt felmeddelande) så jag orkade inte försöka få det att fungera :P
    Jag ber om ursäkt!

    En trainee på Max är ett mellanstadie. Du är inte längre endast en medarbetare, men du är samtidigt inte passchef. Jag har nu fler befogenheter än jag hade innan och är tekniskt sett medarbetarnas chef, men alla passchefer står över mig. Jag kan öppna min egen och alla andras lådor, slå om kvitton, öppna kassaskåpet, osv. Jag får dock inte godkänna passbyten, ta betalt med faktura och egentligen inte heller hålla egna pass. Det finns många fler saker jag inte får göra, men det här ger dig en överblick =)

    Snart kommer jag att få en uppkörningstid bokad och en uppkörning går till så att våran distriktschef kommer och är med mig ett helt pass för att se hur jag är som chef, om jag klarar av det osv. Sedan får jag ett skriftligt prov och om jag klarar dessa två delar så blir jag officiellt restaurangchefsassistent (vi säger bara "assistent". Trainee är värre:P "Restaurangchefsassistenttrainee", haha!). Jag får då några kronor mer i timmen och får göra ALLT som jag inte kunnat förut, samt det bästa: Jag får leda egna pass! Wiiii!

    Jag hoppas du har det jättebra! Vill så gärna komma och hälsa på dig! <3

    SvaraRadera