torsdag 16 juni 2011

Rapport från husvagnslivet

Tjoho! Nu är vi på plats i husvagnen på syster ysters familjs gård. Förtältet fick också plats. Vår fina Fjällvagnen från -89. Rätt mysigt, skönt att ha lite eget krypin och så får vi ju såklart duscha och umgås och sånt i huset. Kom förra torsdagen, körde upp utan avbrott. Var lite tungt men inte så farligt faktiskt, trots de 140 milen vi hade upp. Turades om att sova och köra.  Är så kul att vara tillbaka nu och träffa alla nära och kära. Har hunnit med att vara ut på krogen, barnkalas, barnvaktande, fix och trix med vagnen, middag hos svärisarna och en massa annat. Tiden finns inte riktigt för att blogga.

Annars då? Jag mår bra, alla mår bra, har inte gått ner i vikt för jag proppar i mig massa skit. Bara att acceptera jag orkar inte just nu. Blev förkyld. Skolat in mig på ett äldreboende som jag ska jobba extra på. Vart på jobbmöte i dag för mitt ordinarie sommarjobb. Nu är det bara springandet och hundträningen jag måste komma i gång med. Ska hinna med spår i helg hade jag tänkt. Om nån vill hänka är det bara att ringa/skriva!

Nu blir det lite lunch och sen kanske stan med Hanna och My. Hade behövt ny börs. Min är paj så det finns risk för att bankkort och annat ska rasa ut. Mindre kul.

Ha det så bra alla och om nån gammal vän vill ses så hör av er! Än så länge är jag ledig ett tag innan det blir hårt arbete.


4 kommentarer:

 1. Agilityträning på söndag klockan 18, sen sökträning tisdag klockan 19. Bara att boka in :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan va söt du var idag =)! Jag har gett dig en Liebster blogg ♥-award på min blogg. =) Hoppas du blir glad och vill skicka denna vidare.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med husvagnsliv! och jag känner som du med träning och matvanor.. att man kommit lite efter. Men men, de är bara att ta nya tag. Tack för inspirationen :)

  SvaraRadera
 4. Nu var det ett tag sedan husvagnsrapporten... Har ni blivit yxmördade av mutanter där uppe?

  SvaraRadera